PJ Music  pořádá v rámci koncertní série 

Avishai Cohen Trio

největší akustický koncert v Praze

host: Dan Bárta & Robert Balzar Trio

21.12.2017, 20:00

Forum Karlín

 LÍSTKY V PRODEJI ZDE 

Geniální kontrabasista Avishai Cohen se vrací do Prahy. V exkluzivním prostoru Fora Karlín odehraje již 21.prosince svůj doposud největší pražský koncert. Jako host se představí Dan Bárta & Robert Balzar Trio. Vstupenky jsou v prodeji od 400,- Kč, výjimečný zážitek můžete získat s VIP vstupenkami.

Avishai Cohen, kontrabasista, skladatel, vokalista a kapelník, zavítá se svým triem opět do Česka. Je to již 13 let, co se pražskému publiku představil poprvé. O tomto geniálním jazzovém umělci je také známo, že se do české kotliny vrací rád a zdejší posluchači ho vždy přijímají s otevřenou náručí. Letos dorazí těsně před Vánocemi, aby svým umem rozezněl Forum Karlín.

Během posledních dvou desetiletí si Avishai Cohen získal reputaci jednoho z nejvýznamnějších světových hráčů na kontrabas. Izraelský rodák se dopracoval vlivu na světové hudební scéně jako skladatel s nezaměnitelným osobním hudebním stylem. Ve Foru Karlín vystoupí 21. prosince, aby posluchačům zahrál nejnovější skladby s aktuálními aranžemi a také mnoho oblíbených skladeb z nahrávek a alb posledních let. Na pódiu Cohena doprovází svěží tvář současné jazzové scény, pianista a skladatel Omri Mor. Na bicí se přidá kreativní a osobitý Noam David, bubeník, jehož opuletní styl výrazně ovlivnil izraelské hudební prostředí.

V historii jazzu nenajdeme mnoho hudebníků, jež by byli schopni navázat okamžitě přímé spojení mezi svým nástrojem a posluchači. Dechberoucí a energický Cohen dokáže během několika vteřin vytvořit dokonalou atmosféru a rozechvět posluchače. Do těla se vám začne vkrádat pocit čisté radosti a hlubokého prožitku z jeho představení. Tento kontrabasový velikán neustále pozvedá uměleckou laťku a vytváří intimní vztah s fanoušky. Toto propojení se táhne jako neviditelná, ale jasně hmatatelná nit celou jeho kariérou a niterně se dotýká posluchačů nejen jazzového formátu a z Avishaie tak tvoří hvězdu mezinárodní velikosti.

Avisahi Cohen je vysoce uznávaný jako nadaný a imaginativní skladatel a zároveň je jedním z nejlepších žijících kontrabasistů. Současné se také představuje jako výborný zpěvák a posouvá tak hranice vlasní hudební formy ještě o kus dále.

Dan Bárta & Robert Balzar Trio
Jedná se o spojení vysoce hodnocené a oblíbené autorské formace české jazzové scény a multižánrového populárního zpěváka a autora Dana Bárty. Stylově patří toto spojení někam na pomezí jazzu a popu, jejich společná tvorba je navíc částečně konceptuální a syntetická.

V současné době tento Quartet pracuje na nové desce, kterou natáčí v New Yorku, v SearSound Studiu se zvukařem Jamesem Farberem a bude složena převážně z vlastních skladeb.

Dostupné vstupenky:
VIP – 2800 Kč
Přízemí – 1200 Kč
Přízemí – 990 Kč
Galerie I. – 990 Kč
Galerie I. – 715 Kč
Lóže – 715 Kč

Více informací o vstupenkách a jejich kategoriích najdete v odkazu níže.

 LÍSTKY V PRODEJI ZDE 

Partneři