Echoes: Colin Benders (NL) & Lorenzo Senni (IT)

Zařazeno v Elektronika, Techno, Party

FB událost
Pátek Listopad
23
2018
  • otevíráme: 21:00
  • start: 21:00
  • cena předprodej: 350 Kč
  • cena na místě: 380 Kč

Dva elektro mágové za pultem. Listopadová edice Echoes uvede show 2 současných inovátorů elektronické hudby - nizozemské ikony elektronické taneční muziky Colina Benderse a italského producenta Lorenza Senni! SUPPORT: Sun Drugs, Wyme, hnát the dj

Přidejte se k události na facebooku.

PROJEKT SE USKUTEČŇUJE ZA PODPORY MINISTERSTVA KULTURY ČR.

Oba patří k umělcům, kteří ve svých promyšlených live setech kombinují syntézu mnoha žánrů. Zasahují od dekonstrukce devadesátkového rave soundu, přes různé modifikace trance až po modular techno s tanečním nádechem.

LINEUP
21:00 doors
21:00 Sun Drugs (bar stage)
23:00 Wyme (main stage)
24:00 Lorenzo Senni (main stage)
01:00 Colin Benders (main stage)
02:00 Sun Drugs (bar stage)
03:00 hnát the dj (bar stage)

Předprodej: 350 Kč (+ poplatky sítě) / na místě 380 Kč
► Goout.cz
► Hostel Eleven, Dominikánská 11 (bez poplatků)
► INDIES, Poštovská 2
► smsticket.cz:

 

STARRING: Colin Benders (NL), Lorenzo Senni (IT)

Colin Benders

Výrazným znakem Colina Benderse jsou jeho mohutné modulární syntetizátory, na nichž tvoří hudbu přímo před vašima očima, hudbu, která se podruhé neopakuje. Streamy jeho live vystoupení pak mají tisíce views. Holandský producent, který sám o sobě říká, že ho vždy přitahovaly "nemožné projekty", vystupoval dříve pod pseudonemym Kyteman se svým projektem Kyteman Orchestra. Jednalo se o hip hopový ekvivalent symfonického orchestru, který kombinoval multižánrové šílenství v dokonalé harmonii včetně hip hopu, drum & bass nebo opery. V posledních letech se orientuje právě na hraní na modulární syntetizátory a díky svým energickým a tanečním setům si získal širokou fanouškovskou základnu. Vystupoval na festivalech Ars Electronica Festival (kde si zahrál společně s HRTL), Awakenings, Dekmantel Festival, Lowlands nebo v klubu Berghain. Se svým otcem založil hudební uskupení Kytopia, které zastřešuje umělce jako jsou třeba Binkbeats, Kensington, Kypski, Kubus nebo Black Sun Empire.

https://colinbenders.com/

 

Lorenzo Senni 

Lorenzo Senni je vycházející hvězda labelu Warp, pod který patří například Flying Lotus, Rustie, Danny Brown nebo Grizzly Bear. Zde vydal své poslední, velice úspěšné EP Persona. To Senniho katapultovalo na hlavní stage velkých festivalů jako španělský Sónar, kde vystupoval jako jeden z headlinerů elektronické stage, německý Melt nebo holandský Dekmantel festival. V ČR jste ho mohli slyšet minulý rok na pražském Lunchmeat festivalu. Vedle toho je zakladatelem uznávaného labelu Presto!? Records. Jeho live sety vás zavedou zpátky do 90. let raveové kultury. Získá si vás postupným vrstvením taneční elektronické hudby od naprosto základních elementů až po euforické spektákly. Je jasné, že se začíná dostávat do pozice jedné z výrazných osobností světové elektronické scény.

https://soundcloud.com/sennilorenzo

 

Festival ECHOES

Festival elektronické hudby, který pravidelně pořádá klub Fléda, představuje nejčerstvější zahraniční a domácí projekty na poli elektronické scény. Dramaturgie akce dává prostor pro vytvoření linky mezi audiovizuální performance propojené s experimentováním na hranicích analogové a digitální hudby. Festival Echoes představil v minulosti jména jako Jan Blomqvist, Max Cooper, Christian Löffler, Rone nebo Siriusmo.

 

PROJEKT SE USKUTEČŇUJE ZA PODPORY MINISTERSTVA KULTURY ČR