IAMX (UK)

Zařazeno v Rock, Elektronika

FB událost
Sobota Únor
09
2019
  • otevíráme: 19:00
  • start: 20:30
  • cena předprodej: 490 Kč
  • cena na místě: 550 Kč

Žánrově neuchopitelný hudebník se s každým novým albem hudebně posune trochu jiným směrem a zas a znova fanoušky překvapuje svým multitalentem.

Přidejte se k události na facebooku.

LINE UP
19:00 otevření klubu
20:30 IAMX

V Česku má Chris Corner aka IAMX silnou fanouškovskou základnu, a proto se velmi rád vrací. Tentokrát přijede představit letošní album „Alive In New Light“.

Vstupenky (490 Kč)
>> goout.cz
>> Hostel Eleven (Dominikánská 11, Brno)
>> Indies (Poštovská 2, Brno)

Chris Corner začal vystupovat pod jménem IAMX v roce 2004 po odchodu ze skupiny Sneaker Pimps. Do povědomí se dostal hned prvním albem Kiss + Swallow a s následným The Alternative, kterým potvrdil, že jeho hudební schopnosti sahají daleko za hranice jednotlivých žánrů.

V únoru vydal své osmé album, které nese název Alive In New Light. Album oslavuje osvobození se od démonů, které Cornera dlouhodobě sužovaly. Těmi jsou myšleny deprese, se kterými se vyrovnával už na předchozích dvou albech Metanoia (2015) a Unfall (2017). Deska zachycuje tuto závratnou proměnu ve fázi, kdy „už nejste, kým jste byl, ale ještě úplně nejste ani tím, kým se na konci máte stát“. IAMX vyjadřuje velké díky fanouškům a zároveň zve k prožití další etapy omamné cesty k sebepoznání.