Kadebostany

Zařazeno v Pop

FB událost
Neděle Listopad
24
2019
  • otevíráme: 19:00
  • start: 20:30
  • cena předprodej: 450 Kč

Vládci indie-popového impéria Kadebostany přivezou na Flédu kolosální show k album Monumental.

Přidejte se k události na facebooku

Přijď si pro kadebostánské vízum a poznej elektro-pop světového formátu s přesahy do etnické hudby. Manifestaci křehkosti a síly zároveň. #indiepop #elektropop

PŘEDPRODEJ: 450 Kč (+ poplatky sítě)
► SMSTICKET.cz:
► Hostel Eleven, Dominikánská 11, otevřeno 8–22h
► Indies, Poštovská 2
► GOOUT.cz:


Skladatelský přístup otce švýcarského elektronického projektu, samozvaného prezidenta Kadebostánu a milovníka opery Guillauma de Kadebostany se od první desky (The National Fanfare of Kadebostany, 2011) příliš nezměnil. Stále je výhradním autorem písní, na nichž spolupracuje s mnoha nadanými hudebníky a vokalistkami. Okázale ignoruje zavedená pravidla pop music, nesplňuje ničí očekávání a podobně jako kdysi Queen a Fredie Mercury se pouští do nezmapovaných hudebních území na okrajích mnoha žánrů, kde se radikální experiment potkává s masovým vkusem.

Nové album Monumental je výsledkem spolupráce se šesti unikátními ženskými hlasy (Kristina Yakovleva, Delhia de France, Rhita Nattah, Anna Kova, Sissi Radu a Katie Wallace). Na Flédě Guillaume (samplery) vystoupí s Kristinou Yakovleva (zpěv, kytara, basskytara), Marcem Veutheyem (bicí) a Rossem Butcherem (pozoun).

 


Čtyři z nových písní alba Monumental vypustili Kadebostany už v roce 2017 jako EP Monumental - Chapter I. Píseň Mind If I Stay a následující singl Save Me okamžitě po svém vydání začaly pronikat do prvních desítek světových žebříčků. Dodnes nasbíraly desítky miliónů zhlédnutí na sociálních sítích a navázali tak na předchozí úspěch globálního hitu Castle In The Snow z druhého alba Kadebostany Pop Collection (2013). Guillaume na něm úspěšně spolupracoval se zpěvačkou Aminou Cadelli, díky jejímuž tajemnému soulovému hlasu se skladba dočkala mnoha vynikajících remixů (The Avener, Bentley Grey, Hector a další) a byla použita v celosvětově distribuované reklamě firmy Playstation.

Diskografie:
The National Fanfare of Kadebostany (2011)
Pop Collection (2013)
Monumental (2018)